Привітання голови обласної ради Олександра Чорноіваненка з Днем місцевого самоврядування

Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

У день професійного свята щиро вітаю всіх, хто працював і працює у сфері місцевого самоврядування! Цей день об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.

Ваші досягнення на шляху розвитку  області — це результат спільних зусиль і згуртованої праці всіх гілок влади, депутатів усіх рівнів, керівників підприємств і організацій, приватних підприємців, усієї громади.

Упевнений, що міць й економічне благополуччя Кіровоградщини підкріплено професіоналізмом і самовідданістю представників місцевого самоврядування – справжніх господарів на своїй землі, здатних вирішувати складні проблеми життєдіяльності області.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали найкращі роки свого життя справі його становлення та розвитоку. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування в пригоді кожному з нас.

Уклін і шана вам, дорогі земляки! Сердечно бажаю вам миру, міцного здоров`я, достатку й благополуччя.  Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра в щасливе майбутнє Кіровоградщини й України додають усім нам  сили та наснаги!

З повагою

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко