Зробили свята для захисників та захисниць теплими

Вчителі та учні комунального закладу «Новопразька спеціальна школа Кіровоградської обласної ради» під час різдв’яно-новорічних свят провели благодійну акцію «Зігрій захисника». 

Протягом майже двох тижнів у навчальному закладі збирали кошти на закупівлю потрібних речей, а учні під час уроків та у вільний час створювали обереги: малювали листівки, виготовляли сувеніри та писали захисникам листи. 

Зібрані кошти «конвертували» в 150 пар хімічних грілок для тіла, 100 пар грілок для рук, 100 пар термохімічних устілок для взуття, засоби особистої гігієни (сухий душ, вологі серветки тощо), продукти харчування, чай, каву, смаколики, ліки. Крім цього, працівники Новопразької спецшколи зв’язали для військових теплі шкарпетки. 

Зібрані в межах акції «Зігрій захисника» речі відправили до підрозділів 121-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ та 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр», де воюють їхні односельці, а також передали частину речей до волонтерського координаційного центру. 

Крім цього, працівники КЗ «Новопразька спеціальна школа КОР» відповідно до запиту одного з військових підрозділів придбали для військовослужбовців фільтр для очистки води.