Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд: Робота журналістів важлива!

Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд зустрівся з кореспонденткою телеканалу «Рада» Лілією Кочергою, яка веде широку інформаційну діяльність, та оголосив їй подяку за активну підтримку волонтерського руху і висвітлення на всеукраїнському рівні важливих місцевих подій.

У зустрічі взяв участь голова обласної спілки журналістів Петро Мельник, який вручив переможниці обласного конкурсу «Волонтер + журналіст» головний приз – патріотичне погруддя Тараса Шевченка.

Під час зустрічі її учасники також обговорили проблемні питання журналістської діяльності. Зокрема – співпраці журналістів і чиновників щодо висвітлення в засобах масової інформації діяльності, спрямованої на підтримку Збройних Сил України, внутрішньо переміщених осіб, волонтерів.

«Засоби масової інформації області дуже масштабно висвітлюють героїчні будні наших воїнів, розповідають про їхні патріотичні родини, про самовіддану роботу наших волонтерів, про патріотизм простих жителів наших міст і сіл. Однак, наші люди роблять сьогодні надзвичайно багато. І про це не потрібно мовчати. Розповідаючи про таку роботу, ми висловлюємо їм свою вдячність за патріотизм і самовідданість та заохочуємо до такої діяльності інших. Сьогодні маємо робити все для Перемоги», – наголосив Юрій Дрозд.

Голова обласної ради дав доручення підготувати звернення до керівників громад із проханням розширити межі спілкування чиновників із журналістами. Адже це особливо важливо у воєнний час.

Щоб першими дізнаватися про діяльність обласної ради підписуйтесь на наш Телеграм-канал https://t.me/oblrada_kr