Відбувся особистий прийом громадян

11 липня 2018 року Олександр Чорноіваненко провів особистий прийом громадян.  

Переважна більшість заявників звернулася з проханням про надання допомоги на лікування та реабілітацію.

Так, зокрема, голова обласної ради роз'яснив заявниці її право на проходження реабілітації в умовах Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни.

До Олександра Чорноіваненка звернувся учасник бойових дій, мешканець міста Кропивницького, з родиною, зокрема, щодо надання йому земельної ділянки для будівництва в межах міста Кропивницького, пояснивши, що вже перебуває у черзі, однак вільні ділянки відсутні.

Олександр Чорноіваненко надав відповідні рекомендації для вирішення порушених питань.

Мешканець міста Кропивницького звернувся із зауваженнями та пропозиціями щодо вдосконалення роботи Знам’янської обласної бальнеологічної лікарні,  в  частині створення належних умов для осіб із обмеженими можливостями.

Головою обласної ради зазначену інформацію взято до уваги та надано відповідні доручення.

До голови обласної ради звернулися мешканці с. Нова Павлівка Соколівської об'єднаної територіальної громади Кіровоградського району стосовно продовження проведення капітального ремонту вулиці Зарічна, що в зазначеному селі, та системи водовідведення.

З цього питання головою обласної ради найближчим часом буде проведено робочу зустріч із головою Соколівської об'єднаної територіальної громади.

Також до голови обласної ради звернулася мешканка міста Кропивницького з питання відсутності транспортного сполучення с. Зелений Гай Знам'янського району (Трепівська сільська рада) з обласним центром. Під час розмови з'ясовано, що у малочисельному сільському населеному пункті взагалі відсутня будь-яка інфраструктура для забезпечення життєдіяльності його мешканців.

Олександр Чорноіваненко  запевнив, що найближчим часом проведе робочу нараду із Трепівським сільським головою з метою вивчення і вирішення проблемних питань у селі.

Всі звернення громадян перебуватимуть на контролі в голови обласної ради до їх вирішення.