Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко підписав контракт із Людмилою Корецькою

Сьогодні відбулася зустріч голови обласної ради Олександра Чорноіваненка з директором комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» Людмилою Корецькою, у ході якої було підписано контракт про продовження терміну перебування її на даній посаді.

Під час зустрічі обговорювалися нагальні питання, зокрема питання про створення інклюзивно-ресурсного центру та нову українську школу.

Варто зазначити, що інклюзивно-ресурсний центр створюється з метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, у тому числі в професійно-технічних навчальних закладах, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження.

Головна мета нової української школи - створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.