Привітання голови Кіровоградської обласної ради Юрія Дрозда з Днем енергетика

Шановні енергетики! Шановні монтери, інженери, ремонтники та інші працівники наших електростанцій, обленерго і РЕМів!

Завдяки вам, професіоналам своєї справи, працює економіка країни, навчаються наші діти, ми маємо тепло і світло в наших оселях! Без електрики неможливо навіть уявити сучасне життя. Саме ви допомагаєте зробити його надійним, продуктивним, комфортним.

Удень і вночі ви перебуваєте на своїх надзвичайно важливих робочих місцях. Ми часто навіть не уявляємо, наскільки складною, відповідальною і потрібною є ваша робота. Але одразу згадуємо про вас, коли зникає світло і перестають функціонувати життєво важливі для нас механізми життєдіяльності.

Під час повномасштабної війни ваша праця стала особливо важливою для нас усіх! Саме завдяки вам ми вистояли під час обстрілів енергетичної інфраструктури. Борючись із наслідками ворожих ударів, погодних катаклізмів, ви щодня здійснюєте подвиг – за будь яких умов забезпечуєте електроенергією споживачів. Ми щиро вдячні вам за вашу самовіддану роботу!

Бажаємо вам надійної безперебійної роботи енергосистеми нашої країни, успішної роботи без аварій і серйозних проблем! Нехай у вашому житті панують любов, злагода, достаток і надія на світле мирне майбутнє!

 

З повагою,

голова Кіровоградської обласної ради                               Юрій Дрозд