Голова Кіровоградської облради Юрій Дрозд привітав воїнів 21-ї окремої бригади Нацгвардії України з 32-ою річницею з дня створення і вручив нагороди

Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд привітав військовослужбовців 21-ої окремої бригади Національної гвардії України з 32-ою річницю з дня створення військової частини сьогодні, 2 січня.

«Із перших днів війни, коли віроломний ворог переступив наші кордони, ви мужньо виступили на захист рідної країни. Ви показали справжній героїзм, притаманний нащадкам славних козаків, у боях на Сході України. Сьогодні ви з честю носите легендарне ім’я кошового отамана Запорозької Січі Петра Калнишевського, присвоєне частині Указом Президента України, як найбільше визнання вашої мужності, сміливості і хоробрості, – наголосив посадовець. – Кожен із вас і сьогодні продовжує виконувати свій священний обов’язок воїна і громадянина – до останнього подиху захищаєте український народ. Стрічка «За мужність та відвагу», що увінчує ваш Бойовий Прапор – ще один славний символ вашої незламності і вірності Присязі. Ми завдячуємо вам за кожен прожитий день, за сміх наших дітей, за спокій наших батьків! Низький уклін вам і безмежна вдячність, за те, що Україна вистояла! За те, що сьогодні не піддається ворогу! За те, що ми можемо жити і працювати!»

Голова Кіровоградської обласної ради вручив гвардійцям обласні відзнаки та нагороди.

Щоб першими дізнаватися про діяльність обласної ради підписуйтесь на наш Телеграм-канал https://t.me/oblrada_kr