Олександр Чорноіваненко: Ми пишаємося нашими спортсменами, їх досягненнями та виступами на міжнародних змаганнях

На цьому наголосив очільник обласної ради під час святкової програми з нагоди Міжнародного Олімпійського дня, що відзначають сьогодні, 23 червня.

   У заході брали участь керівники області та міста, відомі місцеві спортсмени, учасники та призери Олімпійських ігор, керівники фізкультурно-спортивних організацій, тренери-викладачі, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл Кропивницького, шанувальники здорового способу життя.

    З вітальним словом до присутніх звернувся голова обласної ради Олександр Чорноіваненко:

  - Головна мета цього свята -  популяризація спорту, здорового способу життя та, звичайно, олімпійських традицій.  Кропивничани  відомі своїми спортивними досягненнями, спортивними школами та тренерами. Те, що сьогодні окрім спортсменів, присутні їхні рідні, друзі та наставники, свідчить, що населення обирає спорт і бажає бути спортивним і здоровим. Це дійсно формує позитивний імідж нашої області та країни. У цей святковий день висловлюю вдячність спортсменам, тренерам, усій великій спортивній родині Кіровоградщини за відданість справі, терпіння, прагнення до перемоги. Бажаю непереможного спортивного духу, нових досягнень і перемог!

    Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко і голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко вручили державні відзнаки Президента України:

    Орден «Княгині Ольги» ІІІ ступеня – Олені Ібрагімовій, заслуженому працівнику фізичної культури і спорту України, старшому тренеру відділення кульової стрільби комплексної ДЮСШ № 3 міської ради міста Кропивницького;

    Орден «За заслуги» ІІІ ступеня – Олександру Костику, майстру спорту України міжнародного класу зі стрільби кульової;

    Орден «За заслуги» ІІІ ступеня – Сергію Фоміну, заслуженому майстру спорту України зі стрільби кульової;

    Орден «Княгині Ольги» ІІ ступеня – Ірині Терещенко, заслуженому майстру спорту України з плавання.